adopţiecriza de sarcinăfamilie

Rămasă însărcinată la 14 ani în urma unui viol a ales calea arătată de Dumnezeu

Crystal Willis a fost violată la vârsta de 14 ani de către un coleg de liceu mai mare. De rușine și de teama de a nu fi crezută nu a spus nimănui. După o vreme și-a dat seama că rămăsese însărcinată. S-a dus la una din clinicile de avorturi ale Planned Parenthood. Acolo i s-a spus că are nevoie doar de 300 de dolari, iar consimțământul părinților nu este necesar. Trebuia doar să se programeze și să găsească banii pentru avort.

Crystal s-a programat pentru avort fără știrea părinților. Din fericire, o asistentă de la școală și-a dat seama că este însărcinată și i-a anunțat părinții. Vestea a creat tensiuni acasă, iar Crystal era și mai convinsă că avortul este singura soluție pentru ca lucrurile să se liniștească, așa că a făcut o noua programare la clinică. Cu toate acestea Crystal simțea o puternică dorință de a păstra copilul. Tânăra își amintește cum pe drumul spre clinică în mașina tatălui a avut o puternică revelație. A simțit cum Dumnezeu îi cere să Îl urmeze și să aibă încredere în El și îi spune că sângele copilului ei este nevinovat. Atunci Crystal i-a cerut tatălui său să oprească mașina și le-a spus părinților că nu știe cum va face, dar își va naște copilul.

Crystal a vorbit cu un consilier pentru adopții și până la nașterea fetiței au găsit un cuplu care să o adopte. Tânăra a petrecut timp cu viitoarea mamă adoptivă în încercarea de a-i alege numele fetiței, iar până la urmă i-au ales numele…Together (Împreună). „Cântărea 4,1 kg, avea un păr negru bogat și ochii ca abanosul”, își amintește Crystal momentul nașterii fiicei ei pe care nu îl va uita niciodată.

Sursă: liveaction

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button