familie

Comunicat de presă – A cincea ediție a spectacolului caritabil „Sărbători pentru toți”

„Crăciunul poate să țeasă un val de nostalgii înjurul nostru. Crăciunul poate fi o zi de sărbătoare sau de rugăciune, dar va fiîntotdeauna și o zi de aducere-aminte în care ne gândim la tot ce am iubitvreodată. (Augusta E. Rundel)

Crăciunul este sărbătoarea bucuriei și a dăruirii, iar bucuria este deplină doar atunci când este împărtășită cu ceilalți. Este ușor să împarți ceva cu cei apropiați, dar ce ar fi dacă anul acesta vei dărui bucurie și sprijin celor vulnerabili: copiilor care provin din medii defavorizate social și au nevoie de atenția și sprijinul nostru. Poate că aceste suflete așteaptă cu cea mai mare bucurie Crăciunul, o sărbătoare a iubirii, a dăruirii, a căldurii și, nu în ultimul rând, a iertării. Oferirea de daruri este semnul iubirii pentru toți și o răsplată a binelui.

Asociația „Studenți pentru viață – Universitatea din București”, în parteneriat cu Centrul de zi pentru copii „Sfânta MucenițăSofia”, și cu sprijinul companiei Artist Party vă invită la spectacolul caritabil„Sărbători pentru toți”, în data de 18 decembrie, începând cu orele 18:00 la AulaMagna a Facultății de Drept.

Spectacolul pentru copii va fi prezentat de actrița Ioana Picoș, iar pe scenă vor urca: corul „Meloritm” al Palatului Național al Copiilor din București, corul de colindători al Asociației Studenți pentru viață și corul copiilor de la Centrul „Sfânta Muceniță Sofia”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Copiii se vor bucura de întâlnirea cu Moș Crăciun, cu spiridușii și de alte surprize pe care le pregătim pentru ei. Moș Crăciun va oferi cadouri copiilor de la Centrul „Sfânta Muceniță Sofia”, precum și celorlalți copii care vor fi prezenți în sală.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de atmosfera colindelor, de expoziția de lucrări ale copiilor și de un târg caritabil cu prăjituri de casă.

Intrarea este liberă.

Adresa: Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, București

Dragoș Manea,

Președinte Filială Asociația „Studenți pentru viață – Universitatea din București”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button