de la cititorifamiliereligievalorile familiei

Un strigăt de durere din timpul referendumului

Publicăm acest text scris duminică chiar dacă el nu mai are actualitatea acelei zile, însă el este actual pentru toți cei care își vor analiza peste o vreme atitudinea din timpul referendumului.


Unde sunt milioanele de crestini ce i-au trecut pragul Pr Iustin? Au plecat binecuvantati, intariti, fericiti, sanatosi! Au primit tot! Si de la Pr Aresenie Papacioc si de la Pr Cleopa si de la Pr Sofian Boghiu sau Pr Ioan, Iovan Pr Teofil Paraianu STALPII PE CARE STA ROMANIA VIE!!!!

Daca i-ati respectat, iubit, ascultat stiti ce au toti in comun! Stiri pentru ce au luptat toata viata?

Pentru ei haideti sa le cinstim rugaciunile! Haideti la vot!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Unde sunt zecile de milioane de la Sf Paraschiva, de la Sf Dimitrie? Cum ne vom duce saptamana viitoare sa o privim in ochi pe Sfanta? Ne vom mai putea ridica ochii la vre-o icoana???

Raluca Ionescu


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button