sindrom Down

Un adolescent cu Sindrom Down a semnat un contract în Liga Națională de Baschet a SUA

de Steven Ertelt, 18 februarie

Kevin Grow ar putea să-i aducă noroc echipei de baschet Philadelphia 76ers, care vrea să aibă rezultate cât mai bune în noul sezon NBA.

Liceanul de 18 ani din zona Philadelphia suferă de Sindrom Down, dar asta nu l-a împiedicat să semneze un contract de două zile cu echipa, în cadrul unei ceremonii care și-a propus să-l încurajeze pe tânăr.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Canalul american de știri sportive ESPN a făcut o relatare amplă despre acest puști care le demonstrează tuturor ce înseamnă să-ți placă viața cu adevărat.În ultimele două meciuri dintre echipele universităților, Grow a înscris 14 puncte, printre care un coș de 3 și un buzzer beater (a înscris fix înainte să sune încheierea reprizei). El a fost recomandat de antrenorul său de Liceul Bensalem, unde este căpitan de echipă de patru ani.

Ca membru de numai două zile în echipa Philadelphia 76ers, Grow va primi un tricou cu însemnele echipei și va participa la meciurile de pregătire dinaintea confruntării echipei cu Cleveland Cavaliers.

Sursă: LifeNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button