familiereligievalorile familiei

TIMIȘ. Biserica a zidit o casă pentru o familie numeroasă. IPS Ioan: Este darul lui Dumnezeu pentru familia care a lăsat să vină pe lume șase copii și nu i-a abandonat

de Redacția Stiripentruviata.ro

Duminică, 26 ianuarie 2020, în județul Timiș, comuna Orțișoara, satul Cornești, a fost binecuvântată o casă ridicată, prin implicarea mai multor parohii ortodoxe din județ, pentru o familie cu șase copii.

Lucrarea s-a realizat în numai șase luni, prin implicarea Parohiei Ortodoxe Române Timișoara Iosefin și a Fundației parohiale „Preot Ioan Olariu”, cu sprijinul preoților și credincioșilor.

Casa este ridicată la roșu, lucrările de finisare, de înzestrare cu instalații electrice și termice de la parter au fost finalizate, iar la mansardă continuă lucrările, scrie Ziua de Vest.

După ceremonia de binecuvântare de duminică, IPS Ioan, Mitropolitul Banatului, a îndemnat familia să se implice în viața Bisericii și să-I mulțumească lui Dumnezeu și binefăcătorilor, subliniind că această casă este darul lui Dumnezeu pentru familia care a lăsat să vină pe lume șase copii și nu i-a abandonat, ci i-a crescut și educat cu dragoste, cu responsabilitate și cu jertfă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Așadar, casa nouă de care se bucură acum este darul copiilor pentru părinții lor, a explicat ierarhul.

Parohia Timișoara-Iosefin și Fundația „Preot Ioan Olariu” vor finaliza lucrările, vor mobila casa și vor ajuta familia cu rechizite, încălțăminte, îmbrăcăminte și alimente, așa încât copiii să poată continua școala și să se bucure de un trai decent, împreună cu părinții lor, a informat Mitropolia Banatului.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button