familievalorile familiei

Mihai Morar: „Copiii sunt umerii noștri, nu povara de pe ei”

Mihai Morar, vedeta de la Radio ZU și Antena 3 TV, a postat recent pe Facebook o reflecție emoționantă referitoare la statutul de părinte:

„Umărul meu drept: Cezara. Umărul meu stâng: Mara. Privirea mea către Cer: al treilea prunc ce îmi va purta numele.

Dar despre umerii mei vreau să vă povestesc azi. Despre Mara și Cezara. Ieri, l-am botezat pe “verișorul” Nicolai. Și ele două, “nașele”, mi-au fost alături. Dreapta și stânga. Serioase, “prezente”, implicate, preocupate. De încredere.

Uneori, ne mirăm cum cresc așa repede. De cele mai multe ori, nu ne vine să credem că nu mai sunt copii, refuzăm gândul că s-au făcut mari. Pentru că, de fapt, vrem să amânăm ziua când nu o să ne mai aparțină.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

O să supere pe mulți asta: doar noi, părinții, le aparținem copiilor toată viața, nu invers. (…)

Copiii sunt umerii noștri. Dar nu povara de pe ei. Am auzit mulți părinți vorbind despre copii ca despre “greutăți”. Tocmai pentru că vor, cumva, să își explice “dependența”. Nu vă împovărați, nu vă prefaceți “cocoșați”.

Copiii sunt umerii noștri, nu povara de pe ei.

Mara, Cezara, de fapt, asta vreau să vă spun: de când vă am pe voi, e dovedit, postura mea corporală s-a schimbat. Stau drept, cu umerii trași inapoi și merg încrezător înainte.

Voi două sunteți motivele pentru privirea mea în Sus, pentru al treilea prunc ce îmi va purta numele. Și dragostea.

Tatăl vostru, Mihai Morar.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button