opinii

Teodor Baconschi, despre cum este incriminată normalitatea: „Tot ce educă reprimă. Tot ce-i cultură e discriminare, persecuție mascată. Tot ce-i moștenit e dubios și contestabil”

Ideologia „Revoluției (sau Eliberării) Sexuale” a fost creată de filosofii neomarxiști importați de SUA din Germania după 1940 și adoptată de intelectualitatea occidentală în anii 1960. Aceasta spune în principal că norma heterosexualități ca fundament permanent al societății ar fi un construct social și că familia naturală constrânge energiile sexuale și împiedică deplina libertate și dezvoltare personală.

Neomarxiștii au numit familia bărbat-femeie „patriarhală” și au prezentat-o ca fiind o ierarhie strictă subordonată bărbatului/tatălui, ignorând complexitatea relației bărbat- femeie și părinți-copii. Ca urmare, au decretat familia naturală ca fiind opresivă și inhibând energiile naturale ale persoanei. Ei au îndemnat la spargerea acestei norme și căutarea altor identități decât cele bazate pe educația tradițională și sexualitatea naturală.

Aceasta a condus la o atitudine hedonistă, la divorțul dintre relațiile sexuale și nașterea de copii (respectiv, întemeierea unei familii), precum și la divorțul dintre sexul biologic și preferințele sexuale. Acum ideologia neomarxistă intră într-o nouă etapă: divorțul dintre sexul biologic și însăși identitatea sexuală a persoanei.

Astfel, o teorie care câștigă tot mai mult teren în Occident spune că însuși genul persoanei nu este înnăscut și legat de sexul biologic, ci un construct social. Mai mult chiar, teoria este împinsă la absurd prin teoretizarea mai multor zeci de genuri imaginare, fără nicio legătură cu sexul persoanei, ba chiar fără legătură măcar cu masculinitatea sau feminitatea. Se spune că epoca sexualității binare (în care există masculin și feminin) trebuie aruncată la groapa istoriei și de acum înainte o persoană își poate alege ce identitate de gen vrea sau, dacă nu este mulțumită cu cele create de alții, își poate crea una nouă. Mai mult chiar, această identitate de gen se poate schimba de la o zi la alta în funcție de sentimentele și dispoziția personală.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La ora actuală, când cineva își face profil de utilizator pe Facebook, rețeaua de socializare virtuală îi permite să aleagă din 50 de variante de identitate de gen. Alte platforme și teorii pretind că aceste identități ar putea fi peste 100.

Aceasta l-a determinat de curând pe Teodor Baconschi, fost ministru de externe, să publice pe pagina sa de Facebook o scurtă meditație referitoare la subiect, pe care o redăm ca atare:

Nebunia asta cu 50 de genuri decurge dintr-o teză absurdă: tot ce educă reprimă. Tot ce-i cultură e discriminare, persecuție mascată. Tot ce-i moștenit e dubios și contestabil. Asistăm la cancerizarea barocă a obsesiilor lui Rousseau: omul e bun, societatea îl pervertește.

Ca să redevină el însuși, omul trebuie să ”înțeleagă” ce ”i-au făcut” (ceilalți), prin intermediul odioaselor instrumente de tortură numite familie, școală, Biserică. De pildă să pornească de la ideea că sentimentul său de apartenență la sexul masculin sau feminin nu este un dat genetic (cromozomial), ci unul represiv-ideologic: un ”construct”, o carceră.

După care urmează marea emancipare: ai caractere genitale și alte mărci ale sexului masculin? E o capcană! Ia adu-ți aminte dacă nu cumva te atrăgeau ȘI păpușile, când aveai 3 ani? Vezi, acolo trebuie să sapi! Nu te mai lăsa dominat de o suprastructură socială aberantă: schimbă-ți sexul (chirurgical), epilează-te, fardează-te, așa, ca fetele! Fii în sfârșit cine ești cu adevărat!

Singura chestie mai neplăcută e că nu te poți ”elibera” dacă accepți să rămâi așa cum ”ai apucat”. Asupra ta apare deja norul anormalității culpabilizante: ești un nenorocit de conservator! :))

Citește mai multe articole de Teodor Baconschi

Citește și Teoria genului. Întrebare: Există mai mult de două genuri? Răspuns: Oricâte!

Citește și Poziția Colegiului American al Medicilor Pediatri: „Ideologia genului le face rău copiilor”

 


DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button