opinii

Cătălin Sturza: „Trei întrebări legate de așa-zisa rectificare bugetară de la spitale către Catedrală”

de Cătălin Sturza, Facebook

„Trei întrebări legate de povestea asta că iar a luat Primăria bani la rectificarea de la sfârșitul anului de la spitale și i-a dat la Catedrală.

1. Cum de nu s-au cheltuit banii de la spitale, de au ajuns la rectificare? Oricine știe cum funcționează rectificările înțelege și că banii care ajung acolo sunt banii care nu s-au cheltuit. Ce blocaje există în sistem astfel încât, în ciuda situației precare din Sănătate, rămân bani necheltuiți?

2. De ce fix banii luați de la Sănătate trebuie să ajungă la Catedrală? De ce nu, de pildă, banii luați de la Poliție? Exact-exact banii ăia de la Sănătate, numărați și cu serie, se duc la Catedrală? Și chiar, cum de au rămas bani necheltuiți și la Poliție?

3. Și de ce faptul că subvențiile pentru energia termică în București urmează să fie suplimentate cu 87,7 milioane de lei nu e un fapt demn de interes? Sau că subvențiile pentru transportul în comun vor crește cu 12 milioane de lei nu e, nici el, un fapt demn de interes? De ce banii necheltuiți la Sănătate nu ar fi putut fi redistribuiți pentru încălzirea populației pe timp de iarnă? Sau pentru transport subvenționat?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Altfel, aștept cu interes să ne spună ceva G4Media și despre cei 70 de milioane de lei acordați, în plus, de Guvern la serviciile secrete. În condițiile în care bugetul SRI din România ar fi deja, se pare, de 4 ori mai mare decât cel din Germania.”

Citește mai multe opinii de Cătălin Sturza


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button