Marxism cultural

Televiziunea Maghiară se retrage de la Eurovision

de Redacția Stiripentruviata.ro

MTVA, Societatea Maghiară de Radio și TV nu va mai participa la ediția din 2020 a concursului internațional de muzică ușoară Eurovision și nici nu va mai transmite finala acestuia, care va avea loc la anul la Rotterdam, în Olanda.

Societatea a comunicat că preferă să transforme selecția națională pentru Eurovision într-un concurs de selectare și sprijinire a artiștilor maghiari. Piesele selectate pentru concurs vor fi exclusiv în limba maghiară.

MTVA nu a motivat decizia, dar concursul internațional Eurovision a fost pătat în ultimii ani de mai multe scandaluri, printre care acordarea trofeului unui travestit cu rochie și barbă.

După scandalul preselecției din România de anul trecut, când regulile au fost schimbate „în timpul jocului”, pentru a o declasa pe Laura Bretan, favorita clară a publicului, o susținătoare a Referendumului pentru căsătorie, se pune următoarea întrebare: Mai merită să participăm și noi, sau nu? Dacă da, în ce condiții?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: 888.hu, vadhajtasok.hu

Mai multe țări au protestat contra participării unui travestit la Concursul Eurovision

Deputatul Matei Dobrovie denunţă discriminarea Laurei Bretan de către juraţii homosexuali

Mihai Alexandru, compozitorul piesei cântată de Laura Bretan: „Mi-aș dori sa se menționeze clar în regulamentul acestui concurs, că participanții creștini nu au dreptul sa concureze la Eurovision, măcar să știm o treabă de la început”

Eugen Tomac: „România să se retragă de la EUROVISION!”

Celor care cred că LGBT nu are treabă cu restul lumii, dar se miră că au eliminat-o pe Laura Bretan de la Eurovision

Eurovision 2019: Promovarea toleranței prin vorbe, iar prin fapte „executarea” celor care nu susțin drepturile LGBTQ


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Și eu consider aceste cazul sa ne retragem de la acest „concurs” care nu mai are nimic comun cu frumusețea calitatea muzicii.
    Este o mascarada geopolitica, comerciala și de propaganda josnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button