miracolul vieţii

Tată și fiu, îngrijiți de aceeași asistentă la Secția de Prematuri a aceluiași spital, la distanță de decenii

de Redacția Stiripentruviata.ro

Pe 30 ianuarie, bebelușul Alexander Caldwell s-a născut prematur la Spitalul Universitar „Saint Peter’s” din orașul New Brunswick, în statul american New Jersey. Acolo, a fost îngrijit de asistenta medicală Lissa McGowan, pe care mama bebelușului a recunoscut-o dintr-un album foto al soțului. Era aceeași asistentă care-l ținuse în brațe la naștere și pe David Caldwell, tatăl bebelușului Alexander.

Familia a fost atât de bucuroasă, încât și-a dorit re-editarea fotografiei făcute cu decenii în urmă – de data aceasta, cu asistenta Lissa McGowan, tată și fiu în imagine.

Bebe Alexander va fi bine.

Asistenta Lissa McGowan în brațe cu David Caldwell, tatăl lui Bebe Alexander

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button