familieMarxism cultural

Taiwanezii votează împotriva căsătoriei între persoane de același sex

Odată cu alegerile locale din Taiwan s-au organizat și referendumuri despre căsătorie. Unul propunea păstrarea definiției din codul Civil a căsătoriei ca uniune între o femeie și un bărbat. Cealaltă propunere viza legalizarea „căsătoriei” între persoane de același sex.

Votanții au sprijinit în număr semnificativ mai mare păstrarea definiției căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie.

Rezultatul alegerilor locale care au avut loc simultan a fost dezastruos pentru partidul de guvernământ din Taiwan, conducând la demisia președintelui țării. Fosta președintă a țării provenea din partidul de guvernământ și se poziționase în favoarea „căsătoriei” homosexuale.

Morala: politicienii care susțin cauze nerealiste pierd alegeri.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Surse: BBC, Channel News Asia


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button