Marxism cultural

Dan Barna, de la USR, reiterează opțiunea personală pentru „căsătoria” homosexuală și adopția de copii de către cuplurile homosexuale

de Mirela Florescu

Invitat la „Marius Tucă Show”, liderul formațiunii politice care a ieșit pe locul trei la Europarlamentare a afirmat că, deși societatea românească „nu este pregătită” pentru legalizarea „căsătoriei” pentru homosexuali, „vom ajunge cu siguranță” la aceasta.

A declarat că nu ar avea nicio problemă să susțină o astfel de lege dacă „ar ajunge în dezbaterea publică și ar rezulta lucrul acesta ca fiind o prioritate”.

El a mai spus că societatea românească nu este pregătită nici pentru adopția de copii de către cuplurile homosexuale, lăsând să se înțeleagă astfel că nici cu aceasta nu are o problemă.

Ciudat că în opt luni de zile dl Barna de la USR a uitat că dezbaterea despre căsătorie a existat în România și că majoritatea participanților la dezbatere, vreo 3.5 milioane, s-au pronunțat în mod clar, prin vot, că DA, susțin căsătoria bărbat-femeie, adică NU, „căsătoria” pentru homosexuali nu este o prioritate. Poate nici lui nu i s-a părut o prioritate până acum, din moment ce nu a suflat nici un cuvânt despre aceasta în campania electorală.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În octombrie anul trecut, Dan Barna a anunțat că USR nu susține protejarea căsătoriei naturale în Constituție, pentru că a doua zi după referendum viața niciunei familii nu va fi mai bună cu absolut nimic. O fi ajuns între timp la concluzia că ceea ce le lipsește românilor pentru o viață de familie îmbunătățită ar fi „căsătoria” între persoane de același sex?


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button