Uncategorized

Studiu: Plimbările în natură și locuitul aproape de parcuri sau păduri îmbunătățesc sănătatea

de Andreea Mihai

Vreți să aveți o stare de sănătate bună, să nu fiți tensionați și să aveți o viață liniștită? Atunci faceți cât mai multe plimbări în natură și alegeți locuințe aproape de parcuri sau păduri.

În SUA a fost publicat un studiu care arată că oamenii care trăiesc aproape de natură au o stare de sănătate mai bună, sunt mai calmi și nu se simt limitați de clădiri, betoane și înghesuială.

Oamenii simt nevoia să trăiască natural, chiar și fără să știe că există studii, dar mulți nu au curajul să facă o schimbare în viața lor. Cred că n-au timp, că au alte lucruri importante de făcut, dar mai târziu le pare rău. Peste ani ajung să vadă că stresul, aglomerația și programul încărcat le afectează sănătatea.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button