sfaturi pentru părinţi

2020. Start la învățare în familie: Programul Școala Familiei – educație pentru părinți

de Redacția Stiripentruviata.ro

Primim pe email de la Școala Familiei:


Anul acesta este, din nou, dedicat familiei. Vă așteptăm la școala familiei, un program de ateliere, cursuri, conferințe și tabere de familie în care să afli, alături de alți părinți, cele mai potrivite căi pentru a vă educa și crește copiii pentru un viitor din ce în ce mai necunoscut și imprevizibil. 

Cum se dezvoltă și învață creierul copilului? Dar al adultului? Cum comunicăm pentru a exprima intenții, sentimente, acțiuni și gestiona relații interpersonale? Cum ne descurcăm cu conflictele? Ce urmează în adolescență? Ce se întâmplă cuplului când apar copiii? Ce facem cu școala? 

Toate aceste întrebări și muuuuulte, foarte multe altele, au constituit baza de construcție a programului Școala Familiei – educație pentru părinți. Pentru că în România nu există programe pentru pregătirea tinerilor sau a părinților tineri pentru acest rol complex și solicitant, noi, o echipă de profesioniști în diferite domenii, am pregătit, timp de 1 an, iar apoi am pilotat încă 1 an, acest program. La 4 ani de la existența programului Școala Familiei, vă oferim astăzi experiențe de învățare asociate cu multe informații științifice, utilizăm învățarea în grup și interactivitatea din sala de formare pentru a stimula și însoți părinții în procesul lor asumat și conștient de a fi, pur și simplu, mai buni în acest rol, în fiecare zi câte puțin mai mult. 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Vă așteptăm la evenimentele noastre și ne bucurăm că ați ales învățarea alături de noi!  Pentru 2020 v-am pregătit multe surprize: programe relansate, orașe noi ce se adaugă celor peste 25  de localități în care programul a demarat deja, tabere noi, întâlniri de comunitate, conferințe gratuite și câte și mai câte! 

Ianuarie: Conferințe gratuite Școala Familiei la Focșani și Brașov

Copilul, între familie și școală 

Focșani, 17 ianuarie 2020, ora 18.00 
Oana Moșoiu,
Lect. univ. dr. al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, coordonatoarea programului de formare și a formatorilor Școala Familiei, și mamă a patru copii.
Înscrieri: atelierescoalafamilieivrancea@gmail.com
contact@scoala-familiei.ro


„Copilul, responsabilitatea cui?” 

Brașov, 31 ianuarie 2020, ora 18.00
Alina Maria Mirică

Doctor în Catehetică și Omiletică al Universității București („Rolul mass-media în dezvoltarea tinerilor și a copiilor”), formator Școala Familiei și formator pentru disciplina Pregătiți pentru viață (predare integrată, educație pentru caracter), mamă a șase copii. 
Înscrieri
brasov@scoala-familiei.ro
contact@scoala-familiei.ro


Copilul tău are nevoie de tine. Caută Școala Familiei pe Facebook!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button