avort

Sharon Osbourne: „avortul este cea mai proastă decizie pe care am luat-o vreodată”

sharonosbourne

de Steven Ertelt LifeNews.com

Trebuie să fi auzit despre faptul că Sharon Osbourne a văzut și a făcut câteva lucruri nebunești la viața ei. Doar soțul ei este faimosul cântăreț de hard rock Ozzy Osbourne.

Însă,într-un interviu, star-ul de televiziune și manager-ul muzical S. Osbourne a declarat că avortul a fost cea mai proastă alegere făcută vreodată.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sharon Osbourne, star de televiziune și jurat al concursului britanic de talent „X Factor” a suferit trei întreruperi de sarcină din cauza leziunilor de cervix rămase în urma unui avort avut la vârsta de 17 ani.

„Am făcut un avort la 17 ani și e cel mai rău lucru pe care l-am făcut… Am mers singură. Eram terifiată Era plin de fete tinere și eram toate îngrozite și ne uitam

una la alta și nimeni nu zicea niciun amărât de cuvânt. Am urlat pe toată durata avortului și a fost oribil. Nu aș recomanda avortul nimănui pentru că te urmărește apoi pe tot parcursul vieții. Când am încercat să am copii am pierdut trei. Cred că asta din cauză că în urma avortului cervixul mi-a fost lezat.”

Luna trecută, cântăreață R&B Toni Braxton a împărtășit remușcările personale pe care le are în urma unui avort.

Tabăra „pro-alegere” a disputei despre avort e la polul opus, negând faptul că avortul ar avea efecte dăunătoare asupra femeii. Ei resping toate traumele suferite de femei în urma unui avort – problemele medicale, afectarea sănătății psihice, distrugerea relațiilor cu prietenii și familia, distrugerea relației cu Dumnezeu.

Cântăreață Toni Braxton cunoaște durerea pricinuită de avort. Nu numai că regretă avortul pe care l-a făcut, dar este îngrijorată și de implicațiile spirituale pe care acesta le are. S-a dovedit că avortul crește atât predispoziția bolilor psihice în rândul femeilor, cât și a problemelor în plan spiritual. Femeile se chinuie să se ierte pe ele însele și totodată să găsească iertarea lui Dumnezeu.

Chiar și 10 ani mai târziu, cunoscută cântăreață R&B încă se străduie să se împace cu faptul că a avortat și că a luat viața propriului copil.

Traducere: Ioana Pleșca

********************************************************************************************************

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.

 

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button