avortcriza de sarcină

Clouds of Chernobyl, un film despre criza de sarcină: Am înțeles profunzimea stării prin care trece o femeie, spune Pr. Șt. Tigău

de Redacția Stiripentruviata.ro

Părintele Ștefan Tigău, de la Biserica „Sf. Elisabeta” – Paraclis universitar din București, a participat la proiecția filmului „Clouds of Chernobyl”, organizată, în cadrul Caravanei Life Call, la Facultatea de Sociologie a Universității din București.


Clericul a explicat într-un interviu că filmul i-a schimbat înțelegerea despre criza de sarcină și despre femeile care au trecut printr-un avort.

 VIDEO

În perioada 5 octombrie – 14 decembrie, în 24 de orașe din țară se desfășoară Caravana cultural-educativă Life Call „De la constrângere la libertate”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Filmul se bazează pe o întâmplare reală și descrie lupta unei mame de a păstra cea de-a treia sarcină sub presiunea exercitată de familie în contextul exploziei de la Cernobîl.

Caravana Life Call. Proiecția filmului „Clouds of Chernobyl”, o mărturie despre avort a devenit îndemn pro-viață în ecranizarea Ligiei Ciornei


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button