libertate de conștiință

Senatorul Vasile Lungu: „Statisticile românești despre efectele vaccinurilor sfidează studiile și, cel mai probabil, realitatea”

Vasile-Cristian Lungu, senator PMP a adresat o interpelare Ministerului Sănătății referitoare la înregistrarea necorespunzătoare a numărului de cazuri de reacții adverse generate în urma vaccinărilor. Senatorul PMP a cerut și detalii legate de modul în care organizațiile medicale se asigură să transmită informațiile, dar și de nivelul de pregătire a cadrelor medicale pentru a înregistra corespunzător cazurile RAPI în bazele de date.

Înregistrarea RAPI (Reacțiilor Adverse Postvaccinale Indezirabile) sunt analizate după categorii stabilite de Organizația Mondială a Sănătății, iar statisticile oferite de OMS sunt diferite de cele din România.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Medicii gasesc scuze pentru lipsa reala a studiilor privind vaccinarea in Romania – ce se cunosc oricum din practicile celorlalte tari ce detin astfel de studii si analize – dand vina pe parintii ce nu se intorc la ei sa sesizeze sau sa reclame efectele adverse sau alte urmari mult mai grave aparute dupa vaccinare, unele aparand imediat altele dupa luni sau ani – situatie ce nu mai pune din unghiul de vedere al celor implicati din Ministerul Sanatatii – pe seama vaccinarilor urmarile – cele mai multe dintre aceste cazuri fiind dezastruoase….evident ca nu exista un proces real al unei statistice de bun simt ce ar trebui tinuta in conformitate cu celelalte practice europene si ale al multor alte state, SUA, Australia, Canada etc. Deci, interesul este spre 0 in acest sens importante fiind doar beneficiile celor implicati, iar banii sunt ….fara numar, mai ales ca s-a ajuns la aberatia de a se vaccina oamenii din trei in trei luni, aceasta ducand practic la boala sau moarte sigura…spontan sau dupa luni sau ani…bucuria initiatorilor ar trebui sa fie mare, doritorii de vaccinuri sunt multi si-si asteapta portia mai ceva ca pe „Sfanta Impartasanie”..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button