sfaturi pentru părinţi

ȘCOALA FAMILIEI. Cursuri pentru adolescenți, dar și pentru părinții lor: „Ghid de Supraviețuire în Adolescență” și „Fii alături de adolescentul tău!”

Adolescența este o perioadă de transformare a tânărului, a părintelui și a familiei. Este perioada de metamorfoză internă și externă, perioada de înflorire spre vârsta adultă. Caruselul adolescenței poate fi o călătorie pe cât de frumoasă, pe atât de complexă și dificilă, în special pentru tânărul adolescent.

Ce e de făcut?

Dacă ești adolescent, descoperă-te! Află despre specificu perioadei prin care treci și definește-ți perspectivele! Împrietenește-te cu tine și descoperă noi modalități de a comunica cu cei dragi!

Dacă ești părinte, fii alături de adolescentul tău! Iubește-l! Înțelege-l! Află mai multe despre perioada prin care trece și despre cum poți comunica mai profund și mai eficient cu el!

Ghidul de supraviețuire în adolescență vine în întâmpinarea tinerilor și părinților cu 5 ateliere construite special pentru a face din adolescenșă o experiență mult mai frumoasă și conștientă:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ghidul de supraviețuire al adolescentului cuprinde:

27.01.2018, orele 11.30-16.30:Cine sunt și încotro mă îndrept?” (Două ateliere consecutive de dezvoltare personală cu Iulia Țoța)

28.01.2018, orele 15.00-17.00:  „Una vorbim, alta ne-nțelegem…” (Atelier comun ESPERE, un alt fel de comunicare cu Oana Moșoiu )

Ghidul de supraviețuire al părinților cuprinde:

26.10. 2018, orele 18.00- 20.30: „Adolescentul, acest necunoscut…” (Incursiune în profunzimea mecanismelor adolescenței și a schimbărilor pe care le provoacă în copii, cu Iulia Țoța)

27.01.2018, orele 17.00-20.00: „Cu dragoste și sinceritate despre caracterul tinerilor”  (Despre caracter și educația caracterului la tineri, cu Iulia Țoța)

28.01.2018, orele 15.00-17.00: „Una vorbim, alta ne-nțelegem…”

Vârsta minimă de participare este de 14 ani.
Doritorii se pot înscrie și la un singur atelier, costul de participare fiind de 80 lei/ persoană
Toate atelierele includ coffee break/ pizza break.

Înscrie-te acum la Ghidul de Supraviețuire în Adolescență și beneficiază de 25% reducere din costul total de participare! 

Click aici pentru formularul de înscriere

Citește și 14 Sfaturi pentru părinţii de adolescenți de la Iulia ŢOŢA, formator ŞCOALA FAMILIEI, Program Naţional de Educaţie pentru Părinţi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button