familievalorile familiei

Românii o susțin pe Camelia Smicală: „Să ne implicăm! Mâine poate fi copilul meu sau al tău!”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Românii continuă să protesteze pe Facebook și în locuri publice, transmițând mesaje de susținere pentru Camelia Smicală și copiii ei abuziv ținuți în instituții sociale din Finlanda.

Într-o biserică din Târgu Frumos, județul Iași, credincioșii și preotul s-au fotografiat ținând un mesaj, scris în engleză, de sprijin pentru Camelia Smicală și copiii ei. La postarea de imaginilor pe Facebook, au adăugat următorul mesaj:

„Să ne implicăm! Mâine poate fi copilul meu sau al tău! Să fim cu toții uniți pentru copiii Cameliei SMICALĂ!”

Camelia Smicală a anunțat de curând că Maria a fost despărțită din nou de fratele ei, Mihai, și dusă într-un centru îndepărtat, cu regim special, destinat copiilor cu probleme de dezvoltare și comportament.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește și…


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button