prostitutietrafic de persoane

Româncă însărcinată salvată de la prostituție de un taximetrist din Anglia

O româncă însărcinată a fost salvată de un șofer de taxi în Marea Britanie, după ce un alt român, traficant de carne vie, i-a solicitat să o transporte cu taxiul.

Taxiul a fost oprit de românul Robert Enescu (foto sus), care a urcat-o pe femeie în mașină, i-a spus taximetristului să o ducă la o adresă din orașul Coventry și să îl sune când ajunge, relatează Daily Mail.

Șoferul de taxi, Tahir Mehmood, a observat în timpul cursei că femeia este speriată și plângea. El a oprit taxiul și a rugat-o să îi spună ce s-a întâmplat, de ce plânge.

Femeia, care era căsătorită și însărcinată, i-a povestit taximetristului că a ajuns de patru zile în Marea Britanie, iar românul care a chemat-o acolo sub falsa promisiune a unei slujbe de maseur o obligă să se prostitueze. Femeia l-a întrebat pe taximetrist dacă o poate ajuta să se întoarcă înapoi în România.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Taximetristul a chemat poliția, care a venit și au dus-o pe româncă la secție. Când ieșit din mașină, taximetristul a întrebat-o: „Ești bine, ești bucuroasă?”, iar ea i-a răspuns că da.

Șoferul de taxi a explicat că a procedat așa deoarece atunci când a obținut licența de taximetrie a fost învățat să anunțe poliția dacă observă un comportament ciudat.

În mai multe țări, angajații care oferă servicii ce presupun contactul direct cu publicul fac cursuri speciale de depistare a potențialelor persoane traficate, observând comportamentul lor și al proxeneților.

Autoritățile au percheziționat a doua zi bordelul la care românca trebuia să ajungă și au salvat mai multe femei obligate să se prostitueze.

Robert Enescu (foto jos), în vârstă de 26 de ani, care a negat că este implicat în traficul de femei, a fost arestat și apoi eliberat pe cauțiune. El a fost condamnat la 9 ani închisoare, dar a fugit și este dat în urmărire în Marea Britanie și prin Interpol.

Robert Enescu este condamnat în Marea Britnie pentru trafic de persoane și dat în urmărire prin Interpol

Salvarea româncei s-a întâmplat în 20 februarie 2018, iar acum câteva zile Poliția a postat secvențele video cu momentul în care taximetristul informează un polițist despre situație. Înregistrarea a fost făcută cu camera de corp a polițistului. Taximetristul este căsătorit și are doi copii. El a fost felicitat de familia sa pentru ce a făcut, iar Poliția îl va medalia.

Sursă: dailymail.co.uk

Mama unei tinere omorâte în Germania de un proxenet român: „Şi pe mine m-a luat poliţia în râs, aşa cum s-a întâmplat cu părinţii fetei din Caracal“

ONG din Austria, țară unde prostituția e legală: „După un deceniu de lucru cu prostituatele, e foarte greu să găsim motive pentru legalizarea prostituției”

Băsescu, de ce ne mințiți? Rapoartele din OLANDA și GERMANIA, unde PROSTITUȚIA e LEGALĂ: 90% dintre femei sunt FORȚATE

Polițist din Germania, țară unde PROSTITUȚIA e LEGALĂ din 2002: 90% din femei sunt FORȚATE să se prostitueze

Pentru ADOLESCENTE. Fă-ți Testul LOVERBOY. Află dacă ești VULNERABILĂ sau chiar ÎN PERICOL!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button