trafic de persoane

Bătaie între interlopi lângă sediile Parlamentului, SRI, Ministerului Justiției și Parchetului General. Motivul: prețul cu care se vând fetele traficate și obligate să se prostitueze în Germania (țară unde prostituția este legală)

În noaptea de duminică spre luni, 30 septembrie 2019, două bande rivale de interlopi s-au înfruntat cu arme albe și focuri de armă în Piața Constituției din București, care este înconjurată de cele mai importante instituții ale statului: Parlament, SRI, Ministerul Justiției, Parchetul General și multe altele.

Motivul încăierării a fost stabilirea și menținerea unui preț de vânzare pentru femeile traficate și obligate să se prostitueze în Germania, țară în care prostituția este de altfel legală din 2002, ceea ce nu împiedică traficarea și exploatarea femeilor – dimpotrivă.

Unul dintre interlopi a fost ucis pe loc, iar altul a fost internat în comă.

Jurnalista Sorina Matei a comentat sarcastic:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„In curând interlopii și rețelele de crima organizata vor intra peste Licu, Hellvig si demisa Ana in birouri. Dacă n-au nicio problema, sa-i invite in birouri, sa medieze ei, sa negocieze intre clanuri. Sa le facă si o cafea.”

Iar jurnalistul Radu Buzăianu a concluzionat:

„Pare fācut înadins pentru a stabiliza senzația cā e jale. Cā problema României asta e, cu clanurile.”

Băsescu, de ce ne mințiți? Rapoartele din OLANDA și GERMANIA, unde PROSTITUȚIA e LEGALĂ: 90% dintre femei sunt FORȚATE

Polițist din Germania, țară unde PROSTITUȚIA e LEGALĂ din 2002: 90% din femei sunt FORȚATE să se prostitueze

Fost europarlamentar despre legalizarea prostituției în Olanda: Sacrificarea drepturilor unei majorități a femeilor violate și abuzate pentru o minoritate care se prostituează voluntar


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button