familie

Primăria Capitalei a lansat o platformă online utilă elevilor în contextul suspendării cursurilor

de Redacția Stiripentruviata.ro

Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București PROEDUS al Primăriei Capitalei a lansat o platformă de învățare online pentru elevii bucureșteni. Aceasta le poate fi deosebit de utilă mai ales acum, după ce programul școlilor a fost suspendat din cauza pandemiei de COVID-19.

Pe www.hubproedus.ro, elevii au acces gratuit la cursuri de limbi străine, de dezvoltare personală (Public speaking, Învață să înveți), de managementul și leadership.

Platforma oferă peste 2.000 de ore de învățare din 10 domenii diferite, cu 10 sesiuni de curs pentru fiecare domeniu. Cursurile sunt adaptate vârstei și nivelului de pregătire al elevilor: nivel preșcolar, școlar, gimnazial ș liceal.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Aici vor apărea constant noi activități non-formale, cursuri și jocuri, care îi vor implica pe cei 1.000 de profesori bucureșteni din programul „Profesor Voluntar PROEDUS 2.0”, singurul program de voluntariat din Europa dedicat exclusiv cadrelor didactice.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Jenant. Iti faci cont unde dai CNP, ca sa descarci niste png-uri jalnice. „Aplicatia” nu exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button