familie

Doru Coliu, Vicepreședinte PMP, va merge pe 31 mai 2017 în Finlanda pentru a o sprijni pe Camelia Smicală să-și recupereze copiii de la statul finlandez

14721542_1810544069185901_3264918318662566196_n

Deputatul Doru Coliu, Vicepreședinte PMP, a scris pe pagina personală de Facebook că va participa la o delegație a Camerei Deputaților în Finlanda pentru a discuta cu autoritățile de resort cazul copiilor Cameliei Smicală, cetățeni români reținuți abuziv de statul finlandez în sistemul de protecție socială pentru copii:

Deputatul a avut ocazia să îi prezinte cazul ambasadoarei Finlandei la București cerându-i ca Finlanda să respecte cetățenii României. el afirmă că a trimis acest caz și la Comisia Juridică a Camerei Deputatilor și că pe 31 mai va călători în Finlanda cu o delegație a Comisiei Românilor de Pretutindeni din Camera Deputaților, pentru a discuta rezolvarea acestui caz.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button