familiemiracolul vieţii

Salvat de nașterea prematură a fetiței sale: „Ce și-a zis? «Hai să vin mai repede, să-l salvez pe Tati!»”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Un californian în vârstă de 47 de ani este în viață astăzi pentru că s-a aflat la spital pentru nașterea prematură a fetiței sale.

Bărbatul venise la spital să o ia pe soție și pe fetița sa, care se născuse mai devreme cu o lună. Ajuns la spital, a simțit o durere puternică în umăr și și-a pierdut cunoștința.

Dus imediat la Unitatea Primiri Urgențe, s-a descoperit că avea un vas de sânge complet blocat și făcuse infarct.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Faptul că s-a aflat la spital în acel moment i-a salvat inima și poate chiar și viața, au declarat ulterior reprezentanții spitalului. Putea muri în seara aceea în somn.

Bărbatul avea de o lună dureri, dar le punea pe seama sportului pe care îl practica. Medicii i-au spus că fuseseră infarcturi în serie.

Americanul, pe nume Jonathan Cedillo, spune că fetița sa, Juliette, i-a salvat viața prin simplul fapt că s-a născut prematur și astfel l-a adus la spital la momentul potrivit: „Ce și-a zis? «Hai să vin mai repede, să-l salvez pe Tati!»”

Acum, tatăl se simte bine după tratament și spune că pe viitor va fi rândul lui să devină salvator și apărător al fetiței sale.

Sursa: Live Action


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button