familie

Erou pentru copiii sărmani, în uniforma mascaților VIDEO

Cristi Stan, un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița a devenit părinte spiritual pentru 4 copii sărmani dintr-un sat din inima Bărăganului.

Bărbatul poartă de 6 ani uniforma trupelor speciale şi a participat, alături de colegii săi, la numeroase operațiuni riscante. Vorbeşte cu respect și pasiune despre meseria sa. Când lasă deoparte hainele legii, le îmbracă pe cele de tată adoptiv pentru 4 copii sărmani din satul Bucșa.

Cristi a aflat povestea micuților de pe internet. Viața celor 4 copii s-a schimbat dramatic anul trecut, când tatăl lor s-a sinucis. Elena, Ionela, Laurențiu și Georgiana locuiesc acum împreună cu mama lor într-o casă modestă.

Rămasă singură, fără venituri, mama copiilor muncește cu ziua pentru a-și întreține micuții.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Impresionat de povestea copiilor, Cristi a mers la ei acasă în luna noiembrie a anului trecut, să îi cunoască, dar și să le aducă jucării, haine și alimente. De atunci, a devenit ocrotitorul și prietenul cel mai bun al copiilor, îi vizitează cât de des poate, împreună cu soția și fiica lui, încercând să le insufle copiilor sentimentul de familie.

În timpul liber, Cristi joacă fotbal împreună cu mai mulți colegi, miza fiecărei partide fiind o sumă de bani, pe care aceștia îi strâng pentru a-i ajuta pe cei 4 micuți.

Puterea exemplului

Laurențiu, unul dintre copiii spirituali ai polițistului, la cei 9 ani ai săi, visează să devină și el un apărător al legii. De fiecare dată când vine în vizită, pe lângă daruri, Cristi aduce cu el povești din viața de polițist. Cu fiecare întâmplare povestită încearcă să transmită copiilor că cele mai importante virtuți ale vieții sunt dreptatea, dragostea și credința.

Copiii îl privesc cu admirație pe bărbatul care le-a fost un sprijin tot timpul și care le povestește întâmplări din misiunile luptătorilor din trupele speciale. Pentru ei, Cristi este super-eroul de la „mascați”, care, atunci când vine în sat, împarte zâmbete, bunătate, dar mai ales speranță pentru o viață mai bună. 

https://www.facebook.com/www.politiaromana.ro/videos/1696748833790362/
Sursă: facebook.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button