familie

PROTEST- Mama Cameliei Smicală, în lacrimi pentru nepoții și pentru fiica ei: ”’Vreau să știe Camelia, că nu am abandonat-o”

DSC_0012-600x385

TVMNeamț, 2 mai 2007

Mama Cameliei Smicala, cunoscuta farmacista din Piatra- Neamt, Lucia Smicala a decis sa actioneze public incepand de astazi pentru a sustine cauza fiicei ei, medicul Camelia Smicala, care este supusa de statul finlandez unor abuzuri incredibile. Acesteia i-au fost luati doi copii in urma cu doi, iar vineri a fost condamnata la sase luni de inchisoare cu suspendare, pe motiv ca s-a opus atunci cand copiii i-au fost efectiv rapiti de functionari ai statului, din propria sa casa, dupa niste reclamatii ale tatalui lor, de origine finlandeza.

Lucia Smicala a protestat pe 2 mai 2017 in parcul central din Piatra- Neamt. Ea a purtat o pancarta pe care a scris ”Sprijin pentru Camelia Smicala. Eliberati pe Mihai si Maria! PROTEST” Cu ochii in lacrimi si ravasita de calvarul prin care familia sa trece de peste doi ani, Lucia Smicala a tinut sa prezinte nedreptatile celor prezenti in parc si sa-i indemne sa se roage pentru soarta celor doi nepoti luati abuziv de langa mama si a fiicei sale care face fata extrem de greu situatiei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

DSC_0002-600x385

Lucia Smicala a declarat cu lacrimi pe obraji:

Vreau sa stie Camelia ca nu am abandonat-o. Sunt alaturi de ea si o ajut cum pot, de aici, de la atata departare. Ce vina au acei copilasi smulsi de langa mama lor? Este de nedescris ce se intampla. Rog pe toti cei care se pot implica, sa o faca. Vreau sa le arat oamenilor prin ce trece fiica mea. Stiu ca oamenii simpli nu pot face mai nimic sa o ajute, dar este de ajuns si o rugaciune.

Cei mai multi trecatori cunosteau cazul din presa si si-au aratat revolta. O femeie chiar a imbratisat-o pe mama Cameliei, aratandu-si compasiunea pentru clipele groaznice prin care trece.

DSC_0007

Lucia Smicala a spus ca va incerca sa protesteze zilnic, atat timp cat conditia fizica i-o va permite.

Citește și Dr. Camelia Smicală se luptă pentru a determina autoritățile române să ceară Finlandei eliberarea copiilor săi din custodia statului

Citește și Camelia Smicală Jalaskoski condamnată la 6 luni de închisoare pentru defăimarea autorităților care i-au luat copiii în urmă cu doi ani

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button