familie

O familie care a adoptat 3 copii în „Top 10 Suceveni” 2018

La Conacul Domnesc din Şcheia au fost premiaţi  10 suceveni care au făcut performanţă în domeniile în care activează.

Daniel şi Adriana Pentiuc sunt printre cei top 10 suceveni care care merită să fie daţi drept exemplu.

Familia Daniel şi Adriana Pentiuc din Mitocu Dragomirnei a adoptat trei fetiţe abandonate, iar două dintre ele se aflau pe lista copiilor greu adoptabil.

Cei doi au o fetiţă împreună, Ioana, în vârstă de 12 ani, şi două alte fete majore, în vârstă de 23 de ani, Daniela şi Iustina, care provin din căsătoriile anterioare ale celor doi soţi.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Prima fetiţă adoptată, Mihaela, are aproape 4 ani şi este în familia Pentiuc de la vârsta de un an şi jumătate, iar surorile Daria, în vârstă de 6 ani, şi Larisa, în vârstă de 10 ani, au intrat în familia adoptatoare la începutul acestui an.

Dorința lor a fost mereu aceea de a adopta un copil. Ei cred că în acest fel îi pot mulţumi lui Dumnezeu pentru că le-a dat mai mult decât şi-au dorit, chiar și atunci când le-a fost greu în viață.

Gala „Top 10 Suceveni” este un eveniment exclusiv caritabil, eveniment care promovează şi susţine performanţa.

Organizatorii „Top 10 Suceveni”, Monitorul de Suceava, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Federația Patronală a Întreprinderilor Mici și Mijlocii Suceava și Complexul Turistic „Conacul Domnesc” le-au mulţumit organizând această gală dedicată lor.

Banii care au rezultat din licitaţiile ce s-au organizat în cadrul evenimentului vor ajunge la Valentin Rusu, elev în clasa a XII-a, la Colegiul „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc, orfan de ambii părinți, care își dorește să urmeze o facultate la Iași.

 

https://www.facebook.com/Top10Suceveni/videos/360916704473292


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button