familie

Camelia Smicală Jalaskoski condamnată la 6 luni de închisoare pentru defăimarea autorităților care i-au luat copiii în urmă cu doi ani

24-camelia-smicala2-captura

Stiri Neamt relatează că medicul român Camelia Smicală Jalaskoski a aflat vineri, 28 aprilie 2017, decizia în procesul pe care autoritățile finlandeze i l-au intentat pentru „defăimarea autorităților” atunci când executorii judecătorești i-au luat copiii.

Femeia a aflat astăzi, că a fost condamnată la 6 luni de arest, românca fiind dată în judecată de statul finlandez pentru defăimarea autorităților, respectiv a executorilor judecătorești care au intervenit în forță, în urmă cu doi ani, pentru a-i prelua copiii.

Camelia Smicala:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Azi am primit verdictul. Finlanda m-a făcut cel mai mare infractor din țara asta. Un criminal nu nu primeste o sentinta asa de lunga în Finlanda.

Dar eu sunt doar o mamă, și nu am nicio șansă să mai lupt împotriva sistemului.
Sper că Finlanda este mândră de victoria sa.

camelia-smicala-cu-copiii-finlanda (1)

Mesajul chiar inainte de sentinta:

Astăzi vor da sentința la ora 14.Eram condamnata dinainte de proces.Din pacate sunt doar o femeie singura ,într-o țară străină și nu ma pot lupta cu un sistem intreg.Au facut din mine cea mai mare criminal al Finlandei.Nici un criminal nu a fost vreodata târât in atâtea procese (peste 60),nu a platit vreodata atâtea amenzi (peste 40.000)si nu a fost umilit in halul in care m-au umilit pe mine .Comisia din Parlamentul României nu mai vine deoarece finlandezii nu-i primesc.Am facut o greșeală venind in Finlanda,greșeală care mi-a distrus viața. Imi pare rau ca le-am facut rau si copiilor.Au spus de multe ori ca mai bine nu s-ar fi nascut.

Nu mai am pentru ce sa lupt deoarece mi-au luat tot și nici nu mai am nici o posibilitate sa mă mai lupt.Nimeni nu e vinovat pentru greselile mele .Doar eu.Iertati-ma!Am facut ce am putut.

Surse parlamentare au confirmat pentru Stiripentruviata.ro că demersul parlamentarilor români care au dorit să facă o călătorie de informare în Finlanda cu privire la acest caz a fost întâmpinat cu refuz din partea autorităților din această țară.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button