familie

Jocurile Olimpice de la Rio: Un sportiv chinez își cere iubita în căsătorie sub ochii întregii lumi

chinese diver

Serviciul public de televiziune BBC relatează că duminică, în data de 14 august, 2016, când a urcat pe podium pentru a-și primi medalia de argint la săritura de la trambulina de trei metri, sportiva chineză He Zi a avut o surpriză uriașă. Pe lângă medalie, ea a primit și… un inel de logodnă de la compatriotul care îi era partener de viață de șase ani, Qin Kai, câștigător al medaliei de bronz la proba de săritură de la trei metri în sincron.

Când l-a văzut venind însoțit de un roi de cameramani și îngenunchind în fața ei, He Zi s-a emoționat și a spus „Da” cu lacrimi în ochi.

_90789193_bfcd7e6f-ec1c-40b1-a8da-8fead6c6235e

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Știrea a făcut înconjurul Internetului. Pe rețelele de socializare, părerile au fost împărțite. Unii au considerat gestul dulce și romantic, alții au considerat că… Qin ar fi pus presiune asupra ei, forțându-i puțin mâna și făcând-o să ia o decizie crucială sub ochii întregii lumi !

_90789209_46d6f836-f8da-426e-9280-b4671f3ab06b

Cu toate acestea, sportiva a declarat:

Mi-a făcut multe promisiuni, dar cred că ce m-a impresionat cel mai mult a fost că pot avea încredere în el pentru tot restul vieții.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button