familiereligievalorile familiei

Mitropolitul Ioan al Banatului, după construirea unei case: În 4 ani de mandat, primăriile și bisericile pot ridica 12.000 de case în țară

de Redacția Stiripentruviata.ro

După ce duminică, 26 ianuarie 2020, IPS Ioan, Mitropolitul Banatului, a binecuvântat casa ridicată de credincioși pentru o familie numeroasă din comuna Orțișoara, județul Timiș.

Înaltul ierarh a îndemnat autoritățile locale să găsească o soluție pentru a repartiza terenuri și pentru alte familii nevoiașe, spunând că Biserica poate contribui la construirea de locuințe pentru aceștia, informează Ziua de Vest.

În România sunt 3.200 de primării, a subliniat mitropolitul, care ar putea contribui la eradicarea sărăciei printr-un astfel de parteneriat filantropic:

„Credeți că ar fi imposibil să se construiască în fiecare comunitate măcar o casă modestă cu două camere? Într-un mandat de primar de patru ani, în țara aceasta s-ar putea face peste 12.000 de case. Încet, încet, am scoate mulți oameni din sărăcie.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button