familie

Jocurile Olimpice de la Rio. Voleibalista americană Kerri Walsh Jennings: „Parcă m-aș fi născut să fac copii și să joc volei!”

afis

Presa americană o caracterizează pe Kerri Walsh Jennings drept cea mai redutabilă voleibalistă. Când a câștigat cea de a treia medalie de aur la volei pe plajă, era însărcinată cu cel de al treilea copil, o fată pe care a numit-o Scout și care venea după primii doi băieți (foto jos, cu întreaga familie).

gettyimages-584454988-h_2016

Faptul că a avut nu mai puțin de cinci operații la umăr nu pare să fi fost o piedică pentru ea. Sportiva a declarat într-un interviu recent că cei care i-au dat aripi pentru o relansare a carierei sportive au fost tocmai copiii săi:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Înainte să am mai mulți copii, mi se părea trivial. Jucam de atâta timp, încât îmi trebuia un echilibru… Iar copiii mi-au oferit echilibrul care mi se părea că-mi lipsește. Mi-au ridicat nivelul în ceea ce privește jocul, dar și dorința și pasiunea mea pentru viață. Le datorez enorm copiilor mei.

Într-un alt interviu, sportiva a mai declarat că, pe măsură ce a născut mai mulți copii, a început să se simtă mai apropiată de propria ei mamă, despre care declară că este „eroina” ei personală.

La Rio, americana a fost întrebată ce ar face dacă nu ar fi jucătoare profesionistă de volei. „Aș fi mămică”, a răspuns prompt aceasta.

Ca de obicei, „feministele” de serviciu s-au arătat oripilate pe rețelele de socializare că o femeie nu își poate dori nimic mai mult decât o familie, dar alții au aplaudat declarația sportivei, numind-o „cea mai dură replică” și „replica olimpică a serii”.

nbc

La postul de televiziune NBC, care a făcut și un documentar despre ea, Kerri Walsh Jennings a declarat:

Mă simt de parcă m-aș fi născut să fac copii și să joc volei.

Prioritățile mele sunt credința, familia și cariera. Vreau să câștig a patra oară aurul. Și mi-ar plăcea să fac al patrulea copil.

 Foto: Instagram


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button