familie

Președintele PSD Bihor: „Dacă li se dă drept de înfiere heterosexualilor cu parteneriat civil, și homosexualii îl vor cere la CNCD”

Președintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat pentru Agerpres că proiectul parteneriatelor civile nu reprezintă o urgență și va trebui analizat pentru a nu include posibilitatea adopției de copii.

În proiectul acesta al ong-urilor (n.r. parteneriatul civil) au introdus şi aspectul acesta al heterosexualilor care pot încheia parteneriat civil, dar în plus au adăugat că aceştia pot să înfieze copii. Ceea ce, în opinia mea, nu este corect.

Părerea mea este că, într-un astfel de proiect, înfierea de copii trebuie să nu fie admisă la niciunii. Pentru că dacă se dă voie la înfierea de copii heterosexualilor cu parteneriat civil, atunci ceilalţi se duc şi reclamă la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Domnul preşedinte Dragnea a spus ieri că trebuie discutat, dar nu mâine. Adică este timp.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button