avort

Poveste de dragoste / Clip pro-viață

Juriul a fost vrăjit iar mulțimea captivată de spectacolul de umbre al companiei Attraction, efectuat în cadrul concursului de anul acesta, Englezii au talent . Dar despre ce este vorba în această poveste, ce a captat inima a milioane de oameni? Un bărbat întâlnește o femeie, se îndrăgostesc, dansează, se căsătoresc iar din iubirea lor se naște un copil. O poveste simplă, dar fundamentală, a cărei existență este însă amenințată, devenind motivul disputei în războiul dus împotriva căsătoriei reale, cea dintre un bărbat și o femeie.

La un nivel profund, această poveste rezonează cu oamenii pentru că ei știu că bărbatul și femeia sunt făcuți unul pentru altul și că un copil nu poate să fie decât rodul iubirii dintre ei.

Această poveste a devenit virală deoarece dezvăluie povestea de dragoste arhetipală ce stă scrisă în inimile tuturor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button