avort

Verset din Biblie care valorifică viața umană de la concepție, contestat pe Facebook. Reacție: „Bună dimineața și poftiți pe la școală… probabil vă vine greu să vă identificați cu ideologia nazistă”

17342594_1828519820747274_706020754831965807_n

Campania stradală „40 de zile pentru viață”, de veghe și rugăciune pentru conștientizarea societății cu privire la valoarea vieții umane încă de la concepție, stârnește discuții pe Facebook. Iată un schimb recent de replici pe pagina evenimentului de la Iași:

Gache Andrei Wtf? Hello world…suntem in 2017, nu mai tine cu paragrafe smulse din Biblie sa le spui oamenilor ca fetusul pana in 3 luni este o fiinta umana. O sa ajungem ca India, Romania are deja prea multi orfani si copii nedoriti, nu mai alimentati aceasta problema doar pentru ca D-zeu gandeste altfel.

Andrei Europeanul Hello, buna dimineața, poftiți și pe la școală, în 2017 se știu mai multe dpdv științific decât acum 2000 de ani și, ghinion pentru dvs., toate confirmă ca omul e om de la concepție. De exemplu domnii doctori din SUA – știți, tara aceea cu cele mai multe Nobeluri și cu cea mai dezvoltata medicina din lume:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

http://citatedespreavort.ro/2017/03/15/stiinta-confirma-ca-viata-incepe-chiar-din-momentul-fecundarii/

P.S. Și faptul ca suntem în 2017 ne mai ajută cu ceva: sa ne dam seama ca Hitler nu a fost doar un apucat care a generat un război mondial, ci a avut un program ideologic clar și ca orice are acest tip de program are șansa să meargă exact pe direcția lui – esență gândirii lui era ca unii dintre oameni, arienii, sunt mai vrednici de a trai decât alții, mai nedoriți, mai handicapați, mai nearieni, asa ca de la asta nu a fost decât un pas sa legalizeze avortul pentru nearieni și sa facă camere de gazare pentru evrei și alți nearieni. Probabil ca va vine greu sa va identificați cu ideologia nazista dar, ghinion, știință politica nu prea lasă loc de altceva pe culoarul acesta. Ori, dacă preferați pe Lenin, care și el credea ca unii, bolșevicii, sunt mai vrednici de a trai decât alții, burghezi, mosierii, capitaliștii etc., asa ca a legalizat și el avortul și a decis ca toți care i se împotrivesc pot și trebuie ucisi.

Sursa: Facebook

Citește și Istoria legalizării avortului în Europa – Revista Pentru viață nr. 1

Citește și Scrisoare deschisă către Organizația Mondială a Sănătății din partea fiicei unei celebre supraviețuitoare a lagărului de la Auschwitz

Citește și Viață nedemnă de viață: programul de eutanasie introdus de naziști

Citește și Legalizarea avortului în Europa

Citește și Să nu uitați niciodată că omorârea persoanelor cu dizabilități era și politica naziștilor

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button