avortcriza de sarcină

A aprobat avortul, dar acum regretă că nu i-a oferit speranță soției: A rămas ca o mare pată peste relația și viața noastră / Mărturii despre criza de sarcină #114

de Redacția Stiripentruviata.ro

Steven a trimis la Cantstaysilent.com („Nu pot să tac”) mărturia sa despre  experiența avortului și trauma produsă nu doar asupra soției sale, ci și asupra lui însuși. Mai mulți bărbați au trimis mărturii pe acest site din care rezultă că și ei trec prin suferință post-avort, indiferent dacă inițial au fost sau nu de acord cu avortul făcut de partenera lor de viață.

„Au trecut 20 de ani de când am ieșit împreună pe ușile clinicii din Shreveport, Los Angeles. Cred că nu ne dădeam seama ce urma, aveam deja un copil și nu ne mai doream altul. Aveam 19 ani și trăiam din ajutoare de stat și pe asigurarea medicală universală, altceva nu ne permiteam, așa că încă un copil ni se părea imposibil de crescut. Chiar nu vedeam nicio altă soluție”, a scris Steven.

„Nici acum soția nu vrea să vorbească despre asta. E ca o povară pentru mine să știu ce am făcut. Nu m-am confruntat cu drama fiziologică (a femeii – n. red.), dar tot mi se rupe inima la gândul că am curmat o viață – și încă una carne din carnea noastră. Nu pot să mai repar ce s-a făcut și știu că în cele din urmă ea a fost singura cu puterea de a decide. Totuși, în inima cred că aș fi putut să o fac să-și schimbe decizia. Avea nevoie să-i dau speranță atunci, iar eu nu i-am oferit-o. Și eu eram lipsit de speranță. A rămas ca o mare pată peste relația și viața noastră.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: Live Action

Citește mai multe mărturii despre criza de sarcină

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoane cunoscute care au trecut prin criza de sarcină să trimită mărturii la 101marturii@gmail.com

Garantăm că datele personale sau de contact ale celor care trimit mărturiile nu vor fi făcute publice decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este centrală în abordarea crizei de sarcină.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button