avort

Victor Ponta – salvat de la avort de tatăl său

cornelianaum
foto: Cornelia Naum

 În februarie 2010, Cornelia Naum (68 de ani), mama premierului Victor Ponta, a acceptat să vorbească despre fiul ei într-un amplu interviu acordat site-ului www.inpolitics.ro. Cu această ocazie, ea a recunoscut că a vrut să facă avort când era însărcinată cu fiul ei.

”Faptul că Victor s-a născut se datorează integral tatălui său, Dumnezeu să-l odihnească, pentru că eu luasem decizia să nu păstrez sarcina. Aveam o anume suferință medicală care permitea un avort legal, și eram hotărîtă să nu fac copilul, dar a fost dorința fierbinte a tatălui său să îmi asum riscul.”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Dacă și-ar da și el seama ce noroc a avut și ar lăsa propaganda stângistă pro-avort și pro-redefinirea căsătoriei, ce bine ar fi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button