avort

Scrisoare deschisă către Organizația Mondială a Sănătății din partea fiicei unei celebre supraviețuitoare a lagărului de la Auschwitz

Peggy “Lennon” Clores este fiica lui Yvette Maria Assael-Lennon și a lui James Lennon.

Yvette Assael este una din supraviețuitoarele lagărului de la Auschwitz, a cărei poveste a fost larg popularizată în Occident, prin seriale de televiziune, filme pentru cinema, documentare etc. Evreică din Grecia, Yvette a fost capturată împreună cu familia ei în al Doilea Război Mondial. Ea a scăpat cu viață datorită faptului că a fost selectată să cânte în orchestra lagărului, la acordeon și pian. Când nu a mai fost nevoie de ea la aceste instrumente, a luat lecții și, la doar 15 ani, o adolescentă firavă, a reușit să cânte la contrabas suficient de bine pentru a scăpa cu viață.

Când părinții ei au fost duși la moarte, ea a fost forțată să cânte împreună cu orchestra.

Cultura muzicală clasică i-a salvat viața pentru a doua oară după război. S-a întors în Grecia, dar era într-o adâncă deznădejde. Cântând pentru soldații aliați, ea și-a întâlnit viitorul soț, un irlandez, sergent în armata americană, aflat în misiune în Grecia. Acesta i-a purtat de grijă toată viața, ajutându-o să revină la normalitate.

Scrisoare deschisă către OMS a fost prilejuită de publicarea de către OMS a unei noi ediții a ghidului “Safe abortion: technical and policy guidance for health systems” (prima ediție în 2003), un adevărat manual de ucidere eficientă a copiilor nenăscuți. Pentru Peggy Clores acest demers este întru totul similar eficientizării continue a mijloacelor de ucidere pe care mama ei le-a cunoscut în adolescență și despre care i-a vorbit.


Părinții lui Peggy Clores 

*
Scrisoare deschisă către Organizația Mondială a Sănătății

Acesta este un apel la decență, o decență umană și conștientă, și la umanism. Vă rog să vă asumați responsabilitatea de a-l citi. Voi aprecia un răspuns în care să fie explicată poziția OMS în privința subiectului care ne interesează.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Am aflat despre manualul recent editat de OMS privind ”cele mai bune metode de a ucide copiii nenăscuți”.
Nu așa categorisește OMS manualul, dar terminologia nu schimbă realitatea obiectivă.

Ca și Hitler, vă cosmetizați limbajul pentru a acoperi crimele împotriva umanității. Odată cu avansul tehnologiei ultrasunetelor în ultimii 20 de ani, problema dacă ”fetusul” este sau nu o ființă umană exact din momentul concepției a fost definitiv rezolvată pentru orice persoană a cărei conștiință funcționează normal. Cu toate acestea, ca și Hitler, ascundeți evidența de oameni și de inima dumneavoastră.
Așa cum Al Treilea Reich venea și el mereu cu metode noi și mai eficiente pentru a-și îndeplini scopurile.

Trecând peste evidențele clare aduse de conștiință și a morală, este de neînțeles că, în ciuda tuturor evidențelor privind efectul distrugător, sub toate aspectele, fizic, mental, psihologic, pe care avortul îl are asupra sănătății femeii, continuați fără nici o rezervă să recomandați avortul ca o opțiune sănătoasă, cu un deplin dispreț față de sănătatea femeii.

Când va se va opri această nebunie?

O organizație ”a sănătății” are importanta responsabilitate să ofere exclusiv cele mai bune standarde și sfaturi. Femeile merită mai mult. O organizație ”a sănătății” nu poate justifica crimele împotriva umanității. Așa ceva este mai mult decât îngrozitor. Exterminarea ființelor umane a înlocuit în proporție inimaginabile crimele împotriva umanității ale lui Hitler. 1.5000.000 de ființe umane și-au sfârșit anual viața în Statele Unite începând cu anul 1973.

Sunteți Organizația Mondială a Sănătății? Ce sunteți? Ce ați devenit?

În apărarea tuturor femeilor și în memoria bunicilor mei exterminați în Lagărul de Concentrare de la Auschwitz, vă îndemn să vă asumați responsabilitatea față de umanitate și față de numele pe care îl purtați.
Vă îndemn ca inimile și mințile dumneavoastră să ia act de atrocități și pună capăt teoriilor lipsite de viață din conștiințele dumneavoastră.

Vă îndemn să luați act de realitatea adevărată a sfaturilor ”pentru sănătate” pe care le oferiți.
Nimic, absolut nimic nu poate justifica recomandările și standardele dumneavoastră.Proiectul de lege privind înființarea cabinetelor de consiliere pentru criza de sarcină NU interzice avortul, ci sprijină femeia, copilul și familia!
Citiți aici textul proiectului.
Susțineți acest proiect scriindu-le celor care pot lua o poziție publică în această privință.

Cei care doresc să traducă din limba engleză mărturii ale femeilor care au trecut prin criza de sarcină sunt rugați să scrie un mail la adresa blog.stefania1@gmail.com. Dacă ați trecut printr-o situație similară cu cele prezentate până acum și puteți da mărturie despre acest fapt scrieți-ne pe aceeași adresă.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button