viaţa de familie

POT SĂ INTRU ÎN CASĂ?: Un experiment îngrijorător care demonstrează cât de ușor pot fi păcăliți copiii

Mamelor, copiii voștri știu că nu trebuie să deschidă ușa necunoscuților ? Sunteți sigure că nu o vor face?

Joe Salads, care a realizat diferite experimente sociale pe Youtube , a încercat să demonstreze cât de ușor deschid copiii ușa necunoscuților, iar rezultatul te lasă fără cuvinte.

Astfel, Joe s-a înțeles cu cunoscuți de-ai lui care aveau copii  și, după ce-au instalat camere de luat vederi, a mers să bată la ușa întrebând :”Mama ta e acasă ?”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Când copilul răspunde că mama este acasă, dar este la duș, Joe întreabă dacă poate intra și să o aștepte în camera de zi.

Cu un alt copil s-a întâmplat același lucru. Odată intrat, Joe o chemă pe mamă, care își ceartă copilul.

Mama le amintește ce ar trebui să facă când un necunoscut se află la ușa casei. Când copilul răspunde că n-ar trebui să-l lase să intre, mama îl întreabă: “Atunci, tu de ce l-ai lăsat să intre ?”

Copilul răspunde: ”Pentru că Joe mi-a spus că este un prieten.” Mama îi răspunde :”De unde știi că e un prieten? Dar dacă nu este? Dacă ar fi fost un nebun?”

Cu două fetițe, Joe nici măcar nu a trebuit să spună că era un prieten de familie. L-au lăsat să intre, fără nici o explicație.

Și în acest caz, mama le-a ținut o prelegere, dar în timp ce una dintre fete nu părea să înțeleagă gravitatea celor întâmplate, cealaltă o asigură pe mamă că data viitoare când un necunoscut bate la ușa lor o să o anunțe.

Sursă: universomamma.it

Traducere: Monica Fărcaș

Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viață din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieți pe adresa provalorimedia@gmail.com

În afară de traducerea unor articole avem nevoie și de voluntari care să realizeze prescurtări în limba română ale unor articole din engleză. Mai multe detalii le puteți afla aici.

De asemenea, căutăm corespondent voluntar pentru Republica Moldova.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button