avortcontraceptie

Planned Parenthood le cere elevilor să ignore dovezile științei despre începutul vieții


de John Jalsevac


Marți 4 octombrie 2011

Creștinii conservatori sunt acuzați în mod constant de către adepții învățământului laic că ignoră știința ori de câte ori se pare că le contrazice dogmele prestabilite. Ironia sorții face ca desigur în multe cazuri această critică să fie tot atât de clar, ba chiar cu mai multă acuratețe, aplicată chiar adepților secularizării.


Cu siguranță unul dintre cele mai flagrante exemple privind acest fapt este efortul susținut al activiștilor care promovează avortul de a pretinde că fătul nu este o ființă umană – sfidând toate dovezile științifice de necontestat care demonstrează contrariul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Oricine a intrat vreodată în polemică cu vreun militant al avortului a trecut prin această experiență. Știința înseamnă totul până când se aduce în discuție problema dezvoltării fetale; începând din acest punct știința nu mai valorează nimic, pentru că „dreptul la alegere” este absolut, invalidând știința și chiar cel mai fundamental drept dintre toate: dreptul la viață. Dar poate cel mai evident și dureros exemplu al acestei prejudecăți oarbe puse la lucru îl găsim într-o înregistrare video făcută de Personhood USA peste care am dat astăzi din întâmplare și în care câțiva reprezentanți ai Planned Parenthood îi îndeamnă insistent pe studenți să ignore știința.


Fotografiatul in utero a demonstrat umanitatea fătului fără urmă de îndoială
Deși sunt foarte precaut când e vorba de fotomontaje atent selecționate și scoase din context numai ca să-i facă pe unii oameni să arate prost, în cazul acestui filmuleț nu-mi pot imagina niciun context în care aceste afirmații ar fi justificate.


Priviți-i pe acești reprezentanță ai Planned Parenthood cum spun studenților că știința nu este „adevărul absolut”, cum o compară pe mamă cu o „gazdă”, iar pe copilul nenăscut cu „un virus”, cum declară că „știința nu poate fi aplicată corpului meu” și par să pună la îndoială chiar și posibilitatea de a afla vreodată cu certitudine când începe inima unui copil nenăscut să bată.


Aceasta, dragii mei, este spălarea pe creier în acțiune. Aceasta este puterea propagandei pentru-avort – care este atât de puternică încât îi poate determina pe cei care în împrejurări obișnuite ar apăra cu cea mai mare ardoare puterea științei să o respingă în mod explicit când e vorba de această controversă.

„Corpul meu, alegerea mea”. „Dreptul femeii de a alege”. Aceste slogane s-au impregnat atât de adânc în mințile extremiștilor pentru-avort încât literalmente ei nu mai pot vedea lumea de dinafara schemei lor mentale. Ei nu  mai pot trece dincolo de aceste slogane superficiale și, până la urmă, lipsite de sens – chiar și când știința le cere să o facă.

Dacă se dovedește că nu e vorba doar de „corpul meu”, ci de „corpurile noastre (al meu și al copilului), alegerea mea” – nu contează! Țipă cât pot de tare: „Corpul meu, alegerea mea!”. Dacă se dovedește că nu e doar vorba despre „dreptul femeii de a alege”, ci despre „dreptul femeii de a alege să-și omoare copilul nenăscut” – nu contează! Țipă cât mai tare: „Este dreptul femeii de a alege!”

În realitate, știința este de partea mișcării pentru-viață: ultrasunetele, fotografiile in utero, imaginile copiilor avortați – toate dovedesc umanitatea copilului nenăscut fără nici o urmă de îndoială. Din această cauză susținătorilor avortului le e frică, atât de frică încât, de fapt, au fost nevoiți să arunce la gunoi una dintre propriile dogme: veridicitatea absolută a științei.


Mulțumită științei, adepții avortului bat în retragere, iar susținătorii vieții se află în ofensivă.


Subtitrare:

Planned Parenthood a declarat război științei

Octombrie 2010

Universitatea americană Fort Lewis din Durango, Colorado

Următoarele comentarii  aparțin grupului de promovare în mediul universitar al Planned Parenthood numit „Apărătorii alegerii”

În cadrul unei dezbateri privind Amendamentul 62 al statului Colorado numit și Amendamentul „Identității personale”

– Nu vom face apel la știință sau dovezi… ceea ce contează este că aceasta este o părere… că există o părere… că toți putem… avem propriile credințe în legătură cu momentul în care începe viața ființei umane.


– Știința nu este adevărul absolut, de aceea este știință.


A fost dintotdeauna studiată, a fost dintotdeauna predată și predată din nou și reformulată…


Deci a insinua că știința este adevărul absolut în chestiunea privind viața omenească este lipsit de logică.


– Ceea ce se află înăuntrul corpului omenesc și care nu poate funcționa fără gazda sa NU este un copil.


– Este o chestiune de alegere reproductivă. Pe ființa care trăiește, respiră, simte și care deține controlul asupra corpului ei trebuie să o ascultăm, iar nu ce zice știința!


– Știința nu poate fi aplicată corpului meu.


– Eu cred că vorbim despre știință ca și cum ea ar fi un lucru absolut concret, ca și cum există dovada absolută că acolo este viață, iar dincolo nu este și alte lucruri de genul ăsta. Ce vreau să spun este că există oameni de partea lor ai căror cercetători susțin că inima începe să bată la 21 de zile și există oameni de partea noastră și studii care susțin că inima nu începe să bată mai devreme de 21 de săptămâni! Așadar părerile sunt complet diferite.


– Trebuie să ne îndreptăm atenția către chestiunea contracepției. Și la asta ar trebui să vă gândiți mai degrabă decât la… oricare dintre… fotografiile sau dovezile științifice pe care tocmai vi le-a arătat Nate.


– Am răcit și… mi se spune că am un virus în corp, care este și el ceva mic și care trăiește în interiorul meu, dar dacă voi încerca să-l omor nu înseamnă că… o nu, era un virus… tocmai am pus capăt unei vieți. Nu este nimic de genul ăsta… nu este unul și același lucru.

Și ca să pună capac…

– Oricine se naște cu un cromozom XY este din punct de vedere biologic de sex feminin.

Aceasta este știința potrivit Planned Parenthood.


Dumnezeu să ne păzească!


Sursă: LifeSiteNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button