libertate de conștiință

Pacienţii internaţi la Spitalul Județean și Maternitatea Buzău au primit daruri de 1 Martie din partea unor preoți din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei

Copiii internați la Secția Pediatrie a Spitalului Județean Buzău au fost vizitați de preotul de caritate al unității medicale, Iulian Raicovici, care i-a binecuvântat și le-a dăruit cărți de rugăciune, cărți și creioane de colorat, precum și cărți de lectură.

În aceeași zi, preoții militari Constantin Neagu și Alexandru Tudose, împreună cu părintele Iulian Raicovici, s-au deplasat la Maternitatea Buzău, unde au oferit flori și mărțișoare mamelor și cadrelor medicale.

Sursă: basilica.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button