opinii

A spune că reacția de împotrivire la „căsătoriile” homosexuale înseamnă ură față de homosexuali e totuna cu a spune că reacția de împotrivire la comunism însemna ură față de clasa muncitoare

de Cristina Popescu, Facebook

A spune că reacția de împotrivire la gay-marriage ori transgenderism înseamnă ură față de homosexuali sau persoane cu disforie de gen e totuna cu a spune că reacția societății de împotrivire la comunism însemna ură față de clasa muncitoare.

Nu, nu homosexualii sunt obiectul “fobiei” noastre – după cum nici muncitorii nu erau obiectul fobiei societății “burgheze” refractară la comunism – ci ideologiile distructive profesate în numele lor, soluții false la probleme greșit (sau fraudulos) puse.

Citește mai multe articole de Cristina Popescu

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button