adolescenţilibertate de conștiințăsfaturi pentru tineri

O studentă din SUA a murit într-un concurs de mâncat clătite. Familia a dat în judecată universitatea

Caitlin Nelson, o studentă de 20 de ani din SUA, a murit în martie 2017 mâncând clătite în timpul unui concurs de mâncat clătite. Caitlin a început să tremure și a căzut pe podea. Doi colegi au încercat să-i ofere primul ajutor, fără succes.

În acest an, familia ei a dat în judecată universitatea unde s-a desfășurat concursul. Motivul invocat a fost calitatea clătitelor, avocatul familiei declarând că tânăra a avut blocate căile respiratorii cu o pastă tare ca betonul.

Părinții tinerei au luat această decizie pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă că inclusiv un astfel de concurs poate fi periculos.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button