familielibertate de conștiințăreligie

Ioana Picoș: „Ca europarlamentar, voi susține libertatea de exprimare, libertatea de conștiință și religioasă, familia naturală și cea monoparentală, femeile însărcinate în dificultate”

Ioana Picoș candidează la Alegerile Europarlamentare din 26 mai pe lista PRODEMO, al șaptelea partid de pe buletinul de vot. Ea a publicat de curând un video clip în care și-a explicat poziția ideologică și politică:

Ca europarlamentar, voi susține libertatea de exprimare, libertatea de conștiință și religioasă, familia naturală și cea monoparentală, femeile însărcinate în dificultate. (…)

Să arătăm că referendumul pentru căsătorie a fost doar un prim pas! Avem șansa de a ne duce convingerile acolo unde se iau deciziile.

Ea se mai angajează față de alegători să nu voteze nimic care implică promovarea ideologiei de gen și a educației sexuale și să informeze publicul cu privire la toate discuțiile din Parlamentul European care se referă la temele pro-viață și pro-familie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ioana Picoș este în mod activ implicată de mulți ani în mișcarea pro-viață din România, sprijinind femei în criză de sarcină și ajutând la promovarea Marșului pentru viață România și Republica Moldova.

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button