religie

Daniel Buzdugan: Noi, creștinii, nu putem să ne distanțăm de Dumnezeu. Deschideți, vă rugăm, și „muzeele de icoane”!

de Redacția Stiripentruviata.ro

Daniel Buzdugan pe Facebook:


„Nici nu știu cum să zic ca să nu greșesc, dar am vorbit cu mulți frați creștini catolici, protestanți și ortodocși care simt aceeași durere mare în suflet: NICIO VORBĂ din partea mai marilor noștri DESPRE DUMNEZEU, NICIO VORBĂ DESPRE BISERICI?!

Probabil că presiunile economice sunt mai mari decât cele spirituale…
În schimb, orice-ar fi și orice s-ar întâmpla noi, creștinii, nu putem să ne distanțăm față de Dumnezeu!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Am fost făcuți de Dumnezeu și am fost făcuți pentru Dumnezeu și cine nu înțelege asta, trăiește o viață fără niciun sens!

Deschideți, vă rugăm, și „muzeele de icoane”, luați exemplul Greciei, care, prin gura premierului Kyriakos Mitsotakis, a anunțat poporul grec că, în ceea ce privește Biserica, din data de 4 mai, bisericile vor fi deschise pentru închinare individuală, iar din 17 mai, credincioșii vor putea participa la Sfânta Liturghie și la alte slujbe.

Domnule Președinte, Domnule Prim-ministru, în aceste zile grele pentru România ne rugăm și pentru domniile voastre, ca harul lui Dumnezeu să se reverse și prin cei care ne conduc!

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin!

Aș ruga pe toți cei care vor citi postarea aceasta să nu facă sub nicio formă comentarii nedemne de un om cu frica lui Dumnezeu!

Amintiți-vă de Hristos, care, atunci când a fost vândut de Iuda, nu i-a spus vorbe urâte, ci i s-a adresat cu „Prietene”…

Decât să judecăm, mai bine să tăcem!

Iar cel mai bine ar fi să ne și rugam pentru șefii țării sau chiar ai locului de muncă al fiecăruia, că de restul se va ocupa Bunul Dumnezeu. Amin!

Cu dragoste pentru cei ce ne iubesc, dar mai ales pentru cei ce ne urăsc!
Și nu uitați dragilor că cel mai important lucru pentru a fi fericiți este a cauta Pacea mai mult decât dreptatea!

Ca într-o căsnicie: când ambii soți caută să își impună dreptatea, iese război, dar când unul cedează din procentul de egoism și mândrie, iese ARMONIE!

Hristos în mijlocul nostru!”

Daniel Buzdugan: „Crezi, nu crezi, Sfânta Parascheva este un simbol mare pentru Iași. Să atragă și oasele lor timp de 400 de ani atâția oameni, ca Sfânta Parascheva și mai povestim după aceea”

Buzdugan și Morar, pelerini în Athos: „E o liniște nefirească, dar dulce”

Daniel Buzdugan: „Singurul lucru notabil la 100 de ani de ROMÂNIA: Sfințirea Catedralei Neamului”

„Femeia invizibilă”, un clip video viral care l-a impresionat pe Daniel Buzdugan

De Buna-Vestire Mihai Morar a anunțat că soția lui, Gabriela, așteaptă al treilea copil


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button