viaţa de familie

O firmă a inventat The Family Bed, patul pentru familii numeroase

Părinții și bunicii noștri au crescut dormind exact în acest stil, doar că în paturi mult mai mici. Familiile erau numeroase, cu mulți frați și surori, iar condițiile de trai modeste. Aceasta îi obliga pe copiii familiei să doarmă de-a latul patului, pentru a încăpea mai mulți.

Azi, o firmă propune patul pentru „family bonding”, adică pentru consolidarea legăturilor de familie. Poate copilul cel mic a visat urât, sau copiilor le-a fost dor de tata, care tocmai s-a întors din delegație. Numai bun pentru a petrece o dimineață de sâmbătă lenevind împreună!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button