viaţa de familie

O fetiță își surprinde părinții surzi cântându-le la serbarea de Crăciun în limbajul semnelor

Claire Koch, o fetiță în vârstă de cinci ani din orașul Clearwater, Florida a luat parte la serbarea de Crăciun din școala ei. Deoarece părănții eu sunt surzi, le-a făcut surpriza de a traduce cântecele din cadrul serbării în limbajul mimico-gestual folosit în America.

Limbajul și cântecele ei, ambele atât de entuziast interpretate, au captat atenția întregului public, eclipsând mișcările de dans ale colegilor ei.

Mama lui Claire, Lori Koch, a postat pe You Tube acest video luni și deja devine viral acumulând în acest moment mai mult de 6.500.000 vizualizări. Koch a declarat pentru Yahoo News că fata ei a luat contact cu limbajul mimico-gestual încă de la naștere și este prima ei limbă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursă: LifeNews

Traducere: Andreea Rusanovschi


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button