familiesfaturi pentru părinţiviaţa de familie

De ce creștinul trebuie să fie cel mai bun părinte?

de Redacția Stiripentruviata.ro

„Dumnezeu ne-a dat un copil. El ne privește, crede în noi… Dumnezeu știe că există tați și mame deopotrivă minunați și vede cu tristețe că există și părinți care au o atitudine neglijentă față de educația copiilor. Creștinul, prin definiție, fiind lumina lumii, sarea pământului , trebuie să fie cel mai bun părinte! Obiectivul nostru devine cu atât mai responsabil, cu cât înțelegem că naștem și educăm un om nu pentru 80 de ani de viață pământească, ci pentru veșnicie.”

Parhomenko, Constantin, Pr., Parhomenko, Elizaveta, Educarea copilului întru credință: Probleme dificile de educație, vol. 1, Editura Egumenița, Galați, 2018, p. 1.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button