sfaturi pentru părinţi

11, 26 noiembrie, 9 decembrie, Iași: Cum construim caracterul copiilor? Încep trei sesiuni de Școala Familiei organizate de Asociația Familiilor Tinere

Asociația Familiilor Tinere dă start proiectului Școala Familiei. Până la sfârșitul anului vor avea loc trei ateliere dedicate părinților din Iași.

Primul atelier poartă titlul „Educația caracterului” și va fi susținut de Alina Mirică, pe data de 11 noiembrie 2017, de la ora 15:00, la Galeriile Art Georgies Iași.

În cadrul atelierului vor fi abordate teme precum definirea caracterului și importanța lui în creșterea copilului, mecanismele formării caracterului și factorii care îi influențează dezvoltarea, trăsături de caracter pe care copilul trebuie să le cultive.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Atelierul va fi împărțit în două sesiuni. Prima sesiune va acoperi informațiile de natură teoretică, iar cea de-a doua va cuprinde o sesiune practică de lucru. Fiecare participant va reuși până la finalul atelierului să identifice metode de a îmbunătăți performanțele intelectuale ale copilului și să găsească mijloacele de a reda echilibrul familiei.

Înscrierile se pot face până joi, 9 noiembrie, prin email la adresa familiiletinere@gmail.com, la numărul de telefon 0753 427 368 sau pe pagina de Facebook a Asociației Familiile Tinere.

Numărul maxim de locuri disponibile este de 25 de persoane, iar participarea costă 70 lei/atelier sau 150 lei pentru cei care se înscriu la toate cele trei ateliere organizate până la sfârșitul anului („Comunicarea în Familie” – 26 noiembrie și „Formarea dependențelor” – 9 decembrie).

Alina Mirică este mamă a șase copii și profesoară de limba engleză, doctor în teologie cu teza „Rolul Mass-media în dezvoltarea tinerilor și a copiilor”.

Asociația Familiilor Tinere are ca scop inițierea și organizarea de proiecte, programe și acțiuni pentru promovarea și apărarea valorilor și drepturilor familiilor tinere în societatea românească.

Coordonator proiect Școala Familiei Iași:
Bălinișteanu Dragoș
Tel: 0753 427 368
E-mail: familiiletinere@gmail.com


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button