familie

O ceremonie de căsătorie dintr-o bisericuță românească din vremea comunismului leagă peste ani două familii de pe două continente

Matt Hills, un american care a vizitat România la începutul anilor ’80, a avut ocazia să întâlnească într-o zi din iulie 1981, în centrul Bucureştiului, un alai de nuntă la Biserica Stavropoleos. El a făcut câteva fotografii și a promis că va trimite pozele, dar întors în Statele Unite ale Americii şi-a dat seama că a pierdut adresa românilor.


De curând, sora lui Matt, Susan Hills Goldman, şi-a propus să găsească acea pereche cu ajutorul contului ei de Facebook, rugând utilizatorii să le distribuie, cu gândul că cineva ar putea recunoaşte pe cineva din aceste imagini.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pe această cale, perechea care s-a căsătorit în iulie 1981 la Biserica Stavropoleos din Bucureşti a fost identificată la data de 5 ianuarie 2018, chiar de ziua de naștere a miresei, Zinica. Aceasta este împreună cu soțul ei, Liviu Breazu, şi astăzi, după aproape 37 ani (foto sus). Cei doi locuiesc în Bucureşti.

Și Matt Hills, autorul fotografiilor, este căsătorit acum (foto sus, cu sora lui, Susan Hills Goldman, cea care a găsit cuplul român pe Facebook). El are patru copii, dintre care o fată care este logodită.

Sursa: Adevărul


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button