familie

Motivul pentru care o bucureșteancă de 43 de ani împodobește de 13 ani baldachinul Sfintei Parascheva

Foto: bzi.ro
Foto: bzi.ro

Anul acesta a fost cel de al 13-lea în care aceeași bucureșteancă a împodobit cu flori baldachinul Sfintei Parascheva.

Ea se numește Florentina Buștei și deține o mică afacere de familie cu flori și plante decorative. Întrebată de ziariștii ieșeni ce o determină să vină an de an cu o mulțime de flori pentru a împodobu baldachinul Cuvioasei Parascheva de la Iași de praznicul acesteia, bucureșteanca a explicat:

Eu am fost prima dată în Iași la vârsta de 11 ani, într-o tabără. În 2004, eram însărcinată și am avut un vis care m-a marcat. Mi s-a aratat în vis Sfânta Parascheva și mi-a spus să am foarte mare grijă de copilul pe care îl voi naște. Am respectat toate controalele și evaluările, iar pe 12 octombrie am născut o fetiță sănătoasă, care acum împlinește 12 ani. Dupa naștere am avut al doilea vis. Eram în fața Mitropoliei și nu puteam păși pentru a ajunge la sfintele moaște. Atunci am realizat că trebuie să fac ceva pentru că Dumnezeu mi-a dăruit trei copii sănătoși.

Am găsit înțelegere și rezolvare la multe probleme și mă întorc cu drag în fiecare an la Iași. Sunt convinsă că fiicele mele vor continua această tradiție și familia noastră va avea grijă ca racla Sfintei Parascheva să fie împodobită cu cele mai frumoase flori.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

VIDEO: Familia Buștei împodobește baldachinul de praznic al Cuvioasei Parascheva, Iași, octombrie 2016

Sursa: bzi.ro

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button